Scandinavisch design-speelgoed: lust voor het oog en goed voor de creativiteit

Scandinavisch design-speelgoed: lust voor het oog en goed voor de creativiteit

Nieuwe productlijn: Scandinavisch design-speelgoed.

Bij Pureily streven we naar zo duurzaam mogelijk: alle producten van hout, bomen planten bij iedere €25 aan bestelde producten en kiezen voor natuurlijke verpakkingsmaterialen. We embrace nature. Maar onze overtuiging is dat duurzaam ook zo mooi mogelijk moet zijn - liefst een lust voor het oog. Daarom bieden we sinds vandaag een uitgebreide collectie Scandinavisch design speelgoed. Artistiek speelgoed met zachte, aardse kleuren en speelse vormen. Hieronder lees je er meer over.

Nieuw: MinMin

MinMin Kopenhagen is een Deens familiebedrijf. Hun doel is met de hoogst denkbare aandacht speelgoed te ontwikkelen. Alle producten worden met de hand vervaardigd en zijn daarom met recht uniek te noemen. MinMin gebruikt lokaal Scandinavisch haagbeukhout, milieuvriendelijke watergebaseerde verf en minimalistische designprincipes.


Het speelgoed daagt kinderen uit om volop los te gaan met de eigen fantasie, omdat met de vormen talloze variaties gemaakt kunnen worden. Zo komt de zelfexpressie het beste tot uiting. Daarnaast zorgt het strakke design ervoor dat het speelgoed een esthetische toevoeging aan de (woon)kamer is. De zachte en aardse kleuren bieden rust en comfort.


Geinteresseerd ?

Vind hier al onze producten van MinMin op Pureily !

 


eerdere posts nieuwe post