Pureily's blog — Duurzaam

Simon GM van de Beek
Scandinavisch design-speelgoed: lust voor het oog en goed voor de creativiteit

Scandinavisch design-speelgoed: lust voor het oog en goed voor de creativiteit

Nieuwe productlijn: Scandinavisch design-speelgoed. Bij Pureily streven we naar zo duurzaam mogelijk: alle producten van hout, bomen planten bij iedere €25 aan bestelde producten en kiezen voor natuurlijke verpakkingsmaterialen. We embrace nature. Maar onze overtuiging is dat duurzaam ook zo mooi mogelijk moet zijn - liefst een lust voor het oog. Daarom bieden we sinds vandaag een uitgebreide collectie Scandinavisch design speelgoed. Artistiek speelgoed met zachte, aardse kleuren en speelse vormen. Hieronder lees je er meer over. Nieuw: MinMin MinMin Kopenhagen is een Deens familiebedrijf. Hun doel is met de hoogst denkbare aandacht speelgoed te ontwikkelen. Alle producten worden met...

lees meer →


Amar Biseswar
Waarom houten speelgoed?

Waarom houten speelgoed?

Houten speelgoed wordt tegenwoordig steeds populairder en dit is niet voor niets. Het heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten speelgoed, welke meestal van plastic gemaakt zijn. Hieronder zetten wij de belangrijkste voordelen kort voor je onder elkaar:

lees meer →


Amar Biseswar
Wat is Pureily?

Wat is Pureily?

Pureily is een bedrijf dat duurzaam houten kinderspeelgoed op de kaart wil zetten. Waarom? Wij geloven dat het gebruik van duurzaam kinderspeelgoed voor meerdere facetten goed is. Het is goed voor de natuur, goed voor elkaar en bovenal, goed voor het kind.

lees meer →