Wat is Pureily?

Wat is Pureily?

Twee goede vrienden, die ook nog eens ondernemer zijn en de liefde voor duurzaamheid delen. Dat is in de kern Pureily.

Pureily is een bedrijf dat duurzaam houten kinderspeelgoed op de kaart wil zetten. Waarom? Wij geloven dat het gebruik van duurzaam kinderspeelgoed voor meerdere facetten goed is. Het is goed voor de natuur, goed voor elkaar en bovenal, goed voor het kind.

Ons speelgoed is geschikt voor baby's, peuters en kleuters. Hiermee willen wij bereiken dat kinderen vanaf jonge leeftijd, bewust worden van het gebruik van duurzame producten en in verbinding staan met de natuur. Het gaat jaren mee en ziet er vooral door de mooie warme kleur, heel mooi uit.

Wat is onze visie?

Wij geloven in pure duurzame producten van goede kwaliteit die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Daarom hebben wij ook de keus gemaakt om voornamelijk producten van hout aan te bieden.

Omdat onze producten duurzaam zijn, is dat goed voor de natuur. Hiermee willen wij er naar streven dat er veel minder plastic wordt gebruikt voor kinderspeelgoed. Dit is dan ook een ideaal beeld wat bij ons centraal staat en een van de redenen waarom wij voor elke € 25,- aan verkochte artikelen, 1 boom planten.

Het belang van duurzaamheid

Als we de ware betekenis van duurzaamheid na gaan, betekent het woord duurzaamheid niets anders dan dat een product of machine weinig belastend is voor het milieu. Dat vinden wij ontzettend belangrijk.

Binnen het bedrijf Pureily hebben wij een specialist wat betreft duurzaamheid in huis. Naast het ondernemer zijn is hij adviseur duurzaamheid van beroep.

Op basis van zijn inbreng selecteren wij onze producten en denken wij dat door middel van onze producten, de wereld er een stukje mooier van wordt. Dat is puur en dat is Pureily.

Een visie waar wij ons vol voor geven, willen realiseren en waar jij een stukje aan kunt bijdragen. Hoe mooi is dat ;)


nieuwe post