Over Pureily

Pureily is opgericht door de 2 vrienden Amar en Simon. Amar is arts en en vader, Simon is adviseur duurzaamheid. 


‘’Wij hebben allebei een passie voor ondernemen en willen de wereld goed achterlaten voor de volgende generaties’’. 


In 2020 brainstormden wij over een nieuw, groen bedrijf. Het enthousiasme was al snel geboren en diverse dromen vlogen over tafel. Uiteindelijk werd Pureily, een echt duurzame houten speelgoedwinkel, werkelijkheid.


‘’Duurzaamheid hoeft absoluut niet duur, saai of spartaans te zijn. Speelgoed is voor ons het product bij uitstek om dit te bewijzen. Het geeft blijdschap en plezier.  Het is leuk om te geven en leuk om te krijgen. En wij vinden het super om te verkopen. Wij voelen ons nu dealers in blijdschap en plezier, met oog voor de planeet!"


We verkopen louter producten van hout, omdat dit een hernieuwbare grondstof is en letterlijk herplant kan worden. Om deze kringloop kracht bij te zetten planten wij voor elke € 25 euro aan verkochte producten 1 boom in Zuid-India. En de komende tijd ondersteunen we nog meer sociale en duurzame projecten. Blijf ons dus volgen.


Elk product in ons assortiment is met zorg en aandacht uitgezocht. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met een item, laat het ons dan weten. Ook als je iets in ons assortiment mist dan horen wij dit graag. 


We wensen je veel groen shopplezier,


Amar & Simon